Wat kost het PS. food & lifestyle programma?


De start van het programma

 • Je start met het starterspakket dat een variatie aan producten voor zeven dagen bevat. Voor iedere dag een ander doosje.

  Dit starterspakket á € 159,00 bevat zo’n 42 producten zodat je een goed beeld krijgt van het assortiment en je meteen kunt proeven wat jij lekker vindt.

  Tevens bevat het het starterspakket een:

 • potje Multi vitaminen
 • potje Acido Fit (mineralen supplement)
 • shaker
 • introductiemap met o.a. een weekmenu, behorende bij de producten uit het starterspakket
 • P.S. Food & Lifestyle kookboek t.w.v. € 17,95 met heerlijke recepten
 • GRATIS coaching

Wekelijkse kosten

Dit is per persoon verschillend en afhankelijk van je startgewicht, je streefgewicht en het tempo waarin je afvalt. Vrouwen kunnen met P.S. food & lifestyle 1 tot 1,5 kilo per week afvallen, mannen 1,5 tot 2 kilo per week.

Een P.S. Food & Lifestyle maaltijd of eetmoment kost ca. € 2,94
Heb je vijf producten per dag nodig dan ben je € 14,70 per dag en ongeveer € 100.- per week kwijt in de eerste fase.

De kosten van de wekelijkse begeleiding zijn hierin inbegrepen.


Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken!
In de volgende fasen bouw je het aantal P.S. Food & Lifestyle producten af en worden de kosten dus lager.

JANburger - afslanken en leefstijl -

Gratis coaching

Als je wilt starten maak je een afspraak met mij voor een gratis intakegesprek dat ongeveer een uur in beslag neemt. Ik overleg dan met jou o.a. welk streefgewicht je wilt bereiken.

De kosten van de wekelijkse begeleiding van +/- 20 minuten zijn inbegrepen bij afname van minimaal 4 doosjes P.S. Food & Lifestyle producten per bezoek.

In de begeleiding schuilt een aanzienlijk deel van de kracht van P.S. Food & Lifestyle . Je kunt ‘je ei kwijt’, eventuele valkuilen bespreken en hoe daar mee om te gaan, vragen stellen en je ervaring van de afgelopen week met me delen, ik zal je steunen en motiveren waar nodig 😉

Nadat ik je heb begeleid tot het punt waar jij wilde uitkomen laat ik je niet los! Ik blijf je nog een jaar lang begeleiden zodat je ook in de toekomst je gezonde leefwijze zult handhaven.
Samen staan we sterk! 😉