Het verhaal van Brenda

Gepubliceerd op 9 juni 2023 om 12:24

"In het verleden heb ik al verschillende diëten geprobeerd maar zonder al te veel resultaat. Via een vriendin hoorde ik over het PS. food & lifestyle programma. Ik was benieuwd en maakte een afspraak met een coach bij mij in de buurt. Na een gratis kennismakingsgesprek en de lichaamsanalyse heb ik de knoop doorgehakt: ik ga starten!"

 

Doelen stellen

"Samen met mijn coach heb ik doelen gesteld en gekeken wat een mooi streefgewicht zou zijn. Ik ben vervolgens direct begonnen met het starterspakket. Dit was voor mij een goede manier om kennis te maken met verschillende producten. In de sportschool zal je mij niet snel vinden, dus besloot ik om dagelijks minimaal 10.000 stappen te zetten, om toch aan mijn beweging te komen."

 

Een nieuw voedingspatroon

"Doordat ik tijdens het PS. food & lifestyle programma 6x per dag mocht eten (3 maaltijden en 3 tussendoortjes) kon ik het makkelijk volhouden. Ik was verbaasd over hoeveel en hoe lekker ik mocht eten. Ik vond natuurlijk niet alle producten lekker, maar het assortiment is groot dus er is genoeg variatie. Elke week kwam ik bij mijn coach voor het weegmoment en adviezen. Ik merkte al snel resultaat!"

"Doordat ik elke week bij mijn coach langs kwam en zag het resultaat zag, bleef ik gemotiveerd om door te zetten."

"Toen de zomervakantie steeds dichter bij kwam vond ik dat toch heel spannend. Mijn coach bleef zeggen dat het allemaal goed zou komen en dat ik er vertrouwen in moest hebben. Hij had inderdaad gelijk en het lukte om in balans te blijven."

Het is me gelukt!

"Na 4 maanden heb ik mijn streefgewicht behaald, -10 kg. 
Omdat het zo goed ging, ben ik nog doorgegaan en inmiddels staat de teller op -12,5 kg. Belangrijk voor de toekomst is het bereikte resultaat ook echt te behouden. Ik kom nu om de week bij mijn coach en dit gaan we uiteindelijk verder afbouwen."

"Ik ben super trots!

 

Heb jij net als Brenda extra hulp nodig bij het verliezen van die extra kilo’s? Maak dan eens kennis met mij. Ik ben de PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.
Samen met een uitgebalanceerd voedingsprogramma help ik jou weer beter in je vel te komen.

 


Jan Burger

PS. food & lifestyle coach Deventer
leefstijlcoach | gewichtsconsulent
JANburger - afslanken en leefstijl -